Gata? Pune-te-n mișcare din cap până în picioare! Editura Cartea Copiilor a lansat o ediție româno-engleză a cărții Din cap până în picioare, scrisă şi ilustrată de Eric Carle.
Despre cartea Din cap până în picioare
Cartea este plină de culoare și energie și îi îndeamnă pe copii să-și miște corpul în toate felurile posibile. Să-și miște capul, mâinile sau picioarele, să sară, să se aplece, să se răsucească – la fel cum face câte un animal întâlnit pe fiecare pagină: pisica, maimuța, crocodilul, gorila, elefantul și multe altele.
Tuturor copiilor mici le place să imite și să-și miște corpul în moduri neobișnuite și amuzante. Prin urmare, cartea este un prilej perfect de joacă la grădiniță, în parc cu prietenii sau acasă cu părinții. Veți avea parte de o distracție pe cinste mișcându-vă în toate direcțiile, așa cum vă este prezentat în carte.
Din cap până în picioare este o experiență plăcută și stimulantă. Chiar dacă ilustrațiile și textul sunt foarte simple, farmecul cărții constă în stârnirea amuzamentului și în stimularea jocului. Eric Carle are o intuiție în ceea ce privește copiii, îi înțelege și le dă exact ce au nevoie: joc, distracție, animale, natură.
Cartea este recomandată copiilor de până la 5 ani.
Despre autorul Eric Carle
Eric Carle s-a născut în 1929 la New York. El este un autor apreciat în întreaga lume datorită originalității cărților și ilustrațiilor sale. Multe din cărțile sale au devenit bestseller-uri internaţionale și a primit multe distincţii si premii în îndelungata sa carieră.
Cărțile sale sunt uşor de recunoscut, mai ales datorită ilustrațiilor foarte originale. Ca tehnică, el foloseşte colajul din hârtie pictată cu diverse modele şi texturi. El o decupează şi apoi combină fragmentele pentru a forma imagini în culori strălucitoare, unice.
Despre editura Cartea Copiilor
Cartea Copiilor este prezentă de 12 ani în peisajul editorial din România și este una dintre cele mai iubite edituri de cărți pentru copii. Prin titlurile sale, editura încurajează lectura de la o vârstă fragedă, educarea gustului literar, stimularea creativității și a spiritului critic, dezvoltarea capacității de a gândi liber și formarea unei atitudini deschise și tolerante.
Lectură plăcută!
Lasă un răspuns